Toerisme Kasterlee

eten en drinken

Onder de link https://www.toerismevlaanderen.be/corona vindt u de recentste inzichten door Toerisme Vlaanderen over het coronavirus.

Corona-virus: update federale fase

Donderdagavond 12 maart heeft de Nationale Veiligheidsraad verregaande maatregelen aangekondigd om een verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken en risicogroepen te beschermen. Gezien de snelle evolutie van de situatie in België, moeten er strenge maatregelen getroffen worden.
Fase 2 van het federaal noodplan blijft gehandhaafd, maar er is een overgang naar de federale fase.

Onderstaande maatregelen gaan in op vrijdagavond 13 maart om middernacht. Ze gelden voorlopig tot en met 8 juni 2020.

  • Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.
  • Onder andere discotheken, cafés en restaurants blijven gesloten.
  • Hotels blijven open, behalve hun eventuele restaurant.
  • Thuisbezorging en drive-in zijn toegestaan.

Wat is er zaliger dan genieten van gastronomische lekkernijen begeleid door een heerlijk streekbiertje of een lekker wijntje? Of je nu een liefhebber bent van de verfijnde keuken, de buitenlandse keuken, streekgerechten of een lekkere snack.
In Kasterlee vind je zeker je gading: een gezellig terrasje, een bruin café, een hippe snackbar of sterrenrestaurant. In Kasterlee vind je het allemaal. 

Op deze pagina vind je de openingsdagen van eetgelegenheden. Voor de juiste openingsuren, vakantieperiodes en/of uitzonderlijke sluitingsdagen neem je best telefonisch contact met de horecazaak van je keuze.

77 resultaten gevonden.

  • Alle items
1-30 Van 77
LCP