Toerisme Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

17-18-19-20/05 Win Kastelse cadeaubonnen tijdens Sinksenfeesten

Kom tijdens de Sinksenfeesten in Kasterlee langs bij de deelnemende handelaars shop en win Kastelse cadeaubonnen!

De Sinksenfeesten in Kasterlee is weer terug en belooft opnieuw een weekend vol plezier te worden! Kom van 17 tot en met 20 mei genieten van de gezellige sfeer, een hapje en een drankje en veel shopplezier. 

Begin je winkelavontuur in het centrum van Kasterlee, aan het vernieuwde marktplein.

Kuier langs de verschillende boetieks, winkels en kramen die je graag verwelkomen, je zal versteld staan van het aanbod en persoonlijke service. Naast kleding en accessoires biedt Kasterlee ook enkele gespecialiseerde winkels: van fietsenwinkel tot bloemenwinkel en een Oxfam Wereldwinkel.

Tijdens het winkelen geniet je van de gezellige sfeer. Stop bij een van de vele gezellige terrasjes om even op adem te komen of smul van het lekkers aan de foodtrucks van LOKAAL Foodmarket met muzikale optredens.

Een leuke extra: shop je tijdens de sinkensfeesten bij de deelnemende handelaars dan maak je kans op 1 van de 10 Kastelse cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Het formulier breng je binnen bij Toerisme Kasterlee of deponeer het in de brievenbus Markt 42 Kasterlee.

Breng zeker ook een bezoekje aan het toeristisch infokantoor. Tijdens het sinksenweekend staat de deur voor je open op vrijdag van 9 tot 12u en van 13 tot 16 uur. Op zaterdag, zondag en maandag kan je er terecht van 9 tot 14 uur.

Deelnemende handelaars:


Boudoir d'or
Butiq
Café De Leeuw
Café Mastentop
Corner
Cosi Boetiek
Cuvée13
De Drijfveer
Electro Smets
Fietsen Tim
Fortuna
Frituur De Met
Frituur Dix-neuf
Frituur Ijsmanneke
Hanne Beauty and more
Lingerie Kennis
Marjolein
Marjolein Kids
Mode Celine
Optiek De Vel
Optiek Van Caeneghem
Technofit
Snoeys schoenen

Veel succes!

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

17 mei 2024
Nieuwsoverzicht
LCP