Toerisme Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Warmste Acties in Kasterlee

Tijdens De Warmste Week steun je ook in Kasterlee mensen in kansarmoede. Koop een stukje vakantie voor een kansarm gezin of persoon of loop en wandel mee in De Warmste Wissel.

Dit jaar is het thema van de Warmste Week 'kansarmoede'. Wist jij dat ongeveer 20% van de Vlaamse gezinnen zich geen weekje jaarlijkse vakantie kan veroorloven? Daarom organiseert Toerisme Provincie Antwerpen de actie 'De Warmste Kempen'.

Ga naar de webshop en koop een item van de vakantiewenslijst - zoals een waterfles, een toegangsticket voor een attractie of een overnachting in de Kempen. Gemeente Kasterlee doneert 10x dagvertelling op Kabouterberg, 10x rugzak De Beestige Bosbewoners en 10x rugzag TrekJanPad. Deze items schenken we via erkende doelgroeporganisaties aan gezinnen die het nodig hebben. Op die manier bezorg jij een van onze gezinnen een onvergetelijk moment.

Daarbovenop wordt het ingezamelde geld door Toerisme Provincie Antwerpen verdubbeld en aan het DWW-fonds geschonken.

Meer info op: https://www.kempen.be/dewarmstekempen

Op vrijdag 23 december 2022 organiseert Marathon Kasterlee vzw De Warmste Wissel, een gebouwenloop van 7 kilometer langs en door gemeentelijke gebouwen. Loop of wandel mee van 17 tot 20 uur en steun zo twee projecten van Het Gielsbos, een voorziening voor mensen met een beperking. Geniet tijdens dit evenement van live muziek/DJ's en hapjes en drankjes op de wintermarkt.

Meer info vind je hier.

30 nov 2022
Nieuwsoverzicht
LCP