Toerisme Kasterlee

31/10/2021: Slapende Reusfeest

Het is feest! Allemaal welkom op het 'Slapende Reusfeest', er valt heel wat te beleven. Lees snel verder en ontdek het reuze leuke programma op zondag 31 oktober.

Zowel jong als oud zijn op zondag 31 oktober meer dan welkom op ons feest. Kom genieten van lekkers uit de streek en/of doe mee aan een gegidste wandeling.

Er zijn drie landschapswandelingen om 14 uur, 15 uur en 16 uur. Er is 1 natuurwandeling om 14 uur. Kijk hier voor de inschrijvingen.

Er is ook heel wat kinderpret! Zo is er om 15 uur kindertheater De Verhalenkat, een touwenparcours, een klimmuur en doorlopend kindergrime van 14 tot 17 uur. Gratis workshop kalabasART: Kinderen kunnen gratis een ratel maken met mini-kalebasjes van de Pompoenerie.

Op de kleine proevertjesmarkt kan je genieten van pensburgers, pompoensoep, wafels, ijsjes, warme chocomelk, koude en warme dranken en Kastelse bieren door de Pompoenerie, de Kastelse biervereniging, het Ijssloeberke en de Pensenmobiel. Van een gevuld programma gesproken.

Niet te missen!
Wil je eens boven de toppen van de bomen van de Slapende Reus en de Kempense Heuvelrug kijken? Kom dan tussen 10 en 16.30 uur naar de Goorseweg en klim in de Sky Watch. Je wordt met een kraan tot op 50 meter hoogte gebracht en hebt een 360° uitzicht over de Kempense Heuvelrug. Reserveren is niet nodig en deelnemen is gratis.


Meer info vind je hier.

De Slapende Reus kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen Provinciaal Groendomein Hoge Mouw, Toerisme Kempen, Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en Gemeente Kasterlee.

15 okt 2021
Nieuwsoverzicht
LCP