Toerisme Kasterlee

Chocoladeboost voor koukleumen

Gezellig in de zetel met een chocolademelk om op te warmen nu het buiten koud wordt. De lekkerste chocolademelk maak je zelf, met de beste streekproducten van Kasterlee.

Ingrediënten

  • 400 ml melk
  • 4 eetlepels hoevechoco
  • slagroom
  • Kastelse kabouterkoekjes
  • chocolade pompoentjes en karakskes

Bereiding

  1. Warm de melk op in een kookpot.
  2. Doe de hoevechoco erbij en laat die smelten. Let op: de melk mag niet koken!
  3. Serveer met slagroom en Kastelse kabouterkoekjes, chocolade pompoentjes en karakskes.

Praktisch

Bereidingstijd: 15 minuten
Moeilijkheidsgraad: 1 op 3 sterren
Recept voor 2 personen

Streekgebonden producten

13 dec 2019

Categorieën

streekproducten
Nieuwsoverzicht
LCP